Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Enegængeren - Maria Isaksson

Enegængeren

Enegængeren

2.7142857142857144 7 5 Forfatter: Maria Isaksson Oplæser: Randi Winther
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Valdemars og Sagas veje krydses - ved første øjekast er det et ubetydeligt møde. Han snubler på en sti på Observatoriehøjen i Vasastan og hun rækker den ældre mand en hjælpende hånd. Kort tid efter bliver Sagas far pludseligt syg. Det viser sig snart, at hendes fars sygdom ikke lader til at have naturlige årsager. Samtidig rammes flere mennesker i Sagas omgangskreds af sygdom og død under mystiske omstændigheder. Begivenhederne skræmmer og rejser spørgsmål: Hvor godt kender Saga egentlig de mennesker, hun har omkring sig? Hvem er i hendes lejlighed, når hun ikke er hjemme? Og hvem er den mand, der sejler alene ud i sin båd sent om aftenen? Svarene skal findes i fortiden. En fjern, tragisk hændelse kommer frem i lyset og stiller Saga over for nogle svære valg. Alting lader til at bunde i et stærkt behov for hævn. Ved sin side har hun Valdemar, der selv kæmper med skyld og sorg. Kan fortiden tilgives? ”ENEGÆNGEREN” er indlæst af Randi Winther i 2017 for Hoi Forlag hos AV Forlaget / Swann studio
Sprog: Dansk Kategori: Thriller Oversætter: Anette Broberg Knudsen

Mere info om lydbogen:

Forlag: Hoi Forlag
Udgivet: 2017-09-21
Længde: 10T 46M
ISBN: 9788793618282

Mere info om e-bogen:

Forlag: Hoi Forlag
Udgivet: 2017-09-21
ISBN: 9788793618152
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her