Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Lyst - Åsa Schwarz

Lyst

Lyst

2.8333333333333335 6 5 Forfatter: Åsa Schwarz Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
”Har alt det en god chick-lit behøver ... tilført lidt gys” - METRO Kun 4 måneder før Sara skal aflevere sit manuskript til forlaget rammes hun af skriveblokering og hun tyr til et ældgammelt ritual, som hun har lært af sin mormor. Et år senere står folk i kø for at få signeret hendes bog. Hun navngiver straks sin næste bog ”Lyst” og efterhånden som skriveriet skrider frem, ændres Saras tilværelse, og hun trækkes ender i et trekantsdrama med sin nye forlægger Anders. Da den ene ulykke efter den anden indtræffer i Anders' familie, bliver Sara efterhånden nervøs. Er det tilfældigt - eller bliver hendes skriverier til virkelighed? Åsa Schwarz er forfatter og IT-sikkerhedskonsulent. Hun er født i 1973 og bor til daglig sammen med Mikael og deres 2 børn i Stockholm. Hun er en aktiv kvinde, hun elsker bl.a. at stå på ski og at rejse. Hendes bog Lyst er udgivet i over 20 lande. Åsa Schwarz brænder for at medtænke teknologiens muligheder i sit forfatterskab. ”Lyst” er indlæst af Camilla Qvistgaard Dyssel i 2017 for Hoi Forlag hos AV Forlaget / Swann studio
Sprog: Dansk Kategori: Erotik Oversætter: Dorthe Klyvø

Mere info om lydbogen:

Forlag: Hoi Forlag
Udgivet: 2017-08-21
Længde: 6T 59M
ISBN: 9788793618329

Mere info om e-bogen:

Forlag: Hoi Forlag
Udgivet: 2017-08-21
ISBN: 9788793618190
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her