Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Når virkeligheden flimrer - Ib Lucas

Når virkeligheden flimrer

Når virkeligheden flimrer

0.0 0 5 Forfatter: Ib Lucas
Findes som e-bog.
"Nu så det ud som om hun skulle tude, jeg rejste mig hurtigt, tømte flasken i et drag og slog skummen ud på fliserne. - Nej, bliv siddende lidt, bad hun og klappede på bænken. - Jeg skal faktisk ind til byen. - Jamen, Georg, der er da ikke åbent nogen steder endnu. Hun hev fat i min arm og snøftede, kiggede anklagende på mig. - Jeg er så træt af det hele! - Hvem faen er ikke træt af det hele! - Jeg kan ikke mere... nu er det min tur..." De tolv noveller i "Når virkeligheden flimrer" kredser om problemerne i parforholdet for de 30-35-årige i Danmark både set med børnenes, de gamles og de involverede parters øjne. Ib Lucas (f. 1946) er født og opvokset i København og uddannet cand.mag. i dansk og teatervidenskab. Ib Lucas debuterede som forfatter, da han i 1979 vandt en novellekonkurrence for Politiken. To år senere udkom hans første novellesamling, "Når virkeligheden flimrer".
Sprog: Dansk Kategori: Noveller Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-11-15
ISBN: 9788711687215
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her