Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Skovturen og andre viderværdigheder - Gerald Durrell

Skovturen og andre viderværdigheder

Skovturen og andre viderværdigheder

0.0 0 5 Forfatter: Gerald Durrell
Findes som e-bog.
Tv-personlighed, dyrepasser, indehaver af en zoologisk have og forfatter - Gerald Durrell har ikke så lidt på cv'et. Men bag det hele ligger en eventyrlig barndom omgivet af vilde dyr i Indien, på Korfu og andre vidunderlige steder, der har inspireret Gerald Durrell i hans mildest talt usædvanlige liv. "Skovturen" er en samling af morsomme og rørende erindringsnoveller om Gerald Durrells familie - den firbenede såvel som den tobenede. Gerald Durrell (1925-1995) er født i Indien og flyttede som femårig med sin familie til England. Han skabte sig et stort navn i Storbritannien som tv-vært for dyreprogrammer og forfatter til bøger om dyr. Gerald Durrell grundlagde Jersey Zoologiske Have i 1959 og startede naturfonden Durrell Wildlife Conservation Trust. "Jeg fløj igennem denne bog i et sug, og da jeg nåede sidste side, blev jeg helt bedrøvet over at skulle skilles fra Gerald Durrell og hans mildest talt excentriske familie i en lyserød villa på Korfu. Jeg følte mig belært, beriget og flækket af grin på flere leder!" - Henrik V. Ringsted
Sprog: Dansk Kategori: Noveller Oversætter: Grethe Juel Jørgensen

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-11-15
ISBN: 9788711806135
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her