Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Det nøgne ansigt - Sidney Sheldon

Det nøgne ansigt

Det nøgne ansigt

4.0 5 5 Forfatter: Sidney Sheldon Oplæser: Lars Thiesgaard
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Først bliver John Hanson fundet myrdet på en gade i New York. Kort efter bliver Carol Roberts tortureret ihjel. De to personer har ingenting tilfælles. Bortset lige fra én ting, der binder dem sammen: de gik begge hos USA's ledende psykoanalytiker, Judd Stevens. Nu bliver Stevens pludselig hovedmistænkt i en sag, som han ikke har noget med at gøre. Hans eneste udvej er at tage sagen i egen hånd og finde den sande morder - før han selv bliver fanget. Sidney Sheldon (1917-2007) var en amerikansk forfatter, der indledte sin forfatterkarriere som manuskriptforfatter i Hollywood. Efter at have arbejdet med musicals og TV, udgav Sheldon sin første roman i 1969; en roman, der først blev udgivet på dansk i 1981 under titlen "Det nøgne ansigt". Sheldon er særligt kendt for sine mange succesromaner inden for krimigenren, hvoraf flere er blevet filmatiseret.
Sprog: Dansk Kategori: Børnebøger Oversætter: Hervard Merved

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-12-18
Længde: 7T 5M
ISBN: 9788711954423

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-11-15
ISBN: 9788711721827
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her