Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Romaner og fortællinger. Bind 5 - Magdalene Thoresen

Romaner og fortællinger. Bind 5

Romaner og fortællinger. Bind 5

0.0 0 5 Forfatter: Magdalene Thoresen
Findes som e-bog.
5. bind af Magdalene Thoresens samlede romaner og fortællinger. Indhold "Livsbilleder (Ved Lillebelt; Troldgjøllet. Et sagn; Gudrun; Jomfruen på Gamlegaarden)" "Mindre Fortællinger ("Det lønnede dig"; Skylden; Brødrene; Ved Finkirken)" "Elvedrag og andre Fortællinger (Ved Elvedraget; Jomfruen; Hun blev tæmmet eller To om En; Kjærstevalget)" Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning. Magdalene Thoresen (1819-1903) var en dansk-norsk digter, forfatter og dramatiker. Hun debuterede i 1852 med skuespillet "Et Vidne", der blev opført i Bergen. Magdalene Thoresens forfatterskab og skuespil er i høj grad præget af personskildringer med en nuanceret psykologisk dimension, hvor sindets mørke kringelkroge bliver undersøgt.
Sprog: Dansk Kategori: Noveller Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-11-16
ISBN: 9788711580745
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her