Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Styrk dit barn: Matematik 0.-3. klasse - en forældreguide - Kirsten von Müllen

Styrk dit barn: Matematik 0.-3. klasse - en forældreguide

Styrk dit barn: Matematik 0.-3. klasse - en forældreguide

0.0 0 5 Forfatter: Kirsten von Müllen
Findes som e-bog.
En forældreguide til dig med børn i 0.-3. klasse: Vil du gerne give dit barn et solidt matematisk fundament? Vil du gerne give dit barn et højt matematisk selvværd? Vil du gerne lære at støtte dit barns læring i forhold til emner i skolen med praktiske ideer, lege og opgaver? Kirsten von Müllen guider forældre til børn i 0.-3. klasse i et let forståeligt sprog. I bogen får du råd og vejledning til at støtte dit barn og give det et højt matematisk selvværd, så matematikundervisningen i skolen bliver en god oplevelse hele vejen igennem indskolingen. Forstå hvilke mål der er med matematikundervisningen i 0.-3.klasse, og hvordan du kan hjælpe med hjemmearbejdet på en god måde. Kommas forældreguide giver dig også forslag til at forklare, lege og træne matematik, så dit barn bliver i stand til selv at løse sine opgaver.
Sprog: Dansk Kategori: Børnebøger Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-11-16
ISBN: 9788711648919
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her