Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Manden der søgte sin skygge - David Lagercrantz

Manden der søgte sin skygge

Manden der søgte sin skygge

4.104761904761904 420 5 Forfatter: David Lagercrantz Oplæser: Peter Bøttger
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Lisbeth Salander afsoner en kortere straf i kvindefængslet Flodberga. Hun gør alt for at holde sig fri af konflikterne mellem fangerne, men det varer ikke længe, før Benito, fangernes uformelle leder, udfordrer hende, især da Lisbeth forsvarer en ung kvinde fra Bangladesh, som dagligt bliver mishandlet i sin celle. Lisbeth får besøg i fængslet af Holger Palmgren, som har fået fat i dokumenter, der kaster nyt lys over myndighedernes overgreb på hende som barn. Hun beder Mikael Blomkvist om hjælp til nogle undersøgelser, og sporene leder dem til Leo Mannheimer, partner i Alfred Ögrens kapitalfond. Hvordan hænger en velbeslået finansmands baggrund sammen med Lisbeths? Og hvordan skal Lisbeth håndtere de stadig voldsommere trusler fra Benito og hendes bande? MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE, femte bog i Millennium-serien, er en spændende historie om statslige overgreb, æresrelaterede konflikter og de skygger fra barndommen, der stadig plager Lisbeth Salander.
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Serie: Millennium: 5 Oversætter: Agnete Dorph Stjernfelt

Mere info om lydbogen:

Forlag: Forlaget Modtryk
Udgivet: 2018-01-01
Længde: 11T 42M
ISBN: 9788771468373

Mere info om e-bogen:

Forlag: Forlaget Modtryk
Udgivet: 2017-01-01
ISBN: 9788771469004
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her