Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Nalles første sommer - Sigrid Thomsen

Nalles første sommer

Nalles første sommer

0.0 0 5 Forfatter: Sigrid Thomsen
Findes som e-bog.
Vinteren nærmer sig og med den tiden, hvor pindsvinene går i hi. Men lille Nalle er ikke tyk nok. Derfor sætter hans menneskefamilie ham på fedekur. Da det bliver forår igen er det på tide, at Nalle flytter hjemmefra og ud i haven. "Nalles første sommer" er andet bind i serien om pindsvineungen Nalle, som kommer i pleje hos en familie på fem. En dag vil han måske kunne klare sig selv ... Sigrid Thomsen (1906-1994) er forfatter til en række børne- og ungdomsbøger. Hun blev født i USA af danske forældre. Familien rejste til Sydafrika, hvor Sigrid Thomsen voksede op, og bosatte sig endelig i Danmark i 1917. Hun debuterede i 1949 med "Martin i Syd-Afrika", som trækker på mange af hendes barndoms oplevelser. Serien om pindsvinet Nalle består af tre letlæsningsbøger - "Nalle flytter ind", "Nalles første sommer" og "Nalle bliver voksen" - for børn fra omkring ni år.
Sprog: Dansk Kategori: Børnebøger Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2017-12-29
ISBN: 9788711727454
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her