Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Askepots forvandling - Ed McBain

Askepots forvandling

Askepots forvandling

4.0 3 5 Forfatter: Ed McBain Oplæser: Peter Bøttger
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Matthew Hope er advokat i den lille by Calusa i det solbeskinnede Florida. Han er ved at blive forsonet med sin eks-hustru, da idyllen pludselig brydes ved meddelelsen om, at hans ven, privatdetektiven Otto, er blevet skuddræbt under en tilsyneladende harmløs overvågningsopgave. Matthew sætter alt ind på at nå til bunds i mordsagen, og så er spillet i gang: Ved at granske i Ottos efterladte papirer får Matthew færten af en gangsterbande, og han bliver klar over, at bag et kokaintyveri står en køn ung pige, en ren Askepot med langt lyst hår og funklende blå øjne. Men Askepot er både smart og kvik - og ligesom i eventyret, er hun pludselig pist væk. Den amerikanske forfatter var født under navnet Salvatore Albert Lombino (1926-2005), men besluttede sig i 1952 for at skifte navn til Evan Hunter, og det er blandt andet under dette navn, at han fik succes. Hunter skrev både under sig eget navn, men benyttede sig også flittigt af forskellige pseudonymer, hvoraf Ed McBain muligvis er det mest kendte. Hunter udgav mere end 100 romaner, og særligt krimier. Udover sine romaner skrev Hunter filmmanuskripter og er blandt andet forfatter til manuskriptet bag "The Birds" (1963), der blev instrueret af Alfred Hitchcock. Evan Hunter fik tildelt flere priser og blev nomineret til en Edgar Award hele fire gange. Ed McBains serie om den ukuelige forsvarsadvokat, Matthew Hope, der påtager sig den ene umulige sag efter den anden i sin evige jagt efter sandhed og retfærdighed.
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Oversætter: Jette Lond

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2018-02-26
Længde: 7T 38M
ISBN: 9788711969014

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2018-01-12
ISBN: 9788711737675
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her