Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Mord på din ferie - Lotte Petri,Robert Zola Christensen,Eva Maria Fredensborg,Lone Theils,Arne Woythal,Kim Juul,Mari Bacquin

Mord på din ferie

Mord på din ferie

0.0 0 5 Forfatter: Lotte Petri,Robert Zola Christensen,Eva Maria Fredensborg,Lone Theils,Arne Woythal,Kim Juul,Mari Bacquin
Findes som e-bog.
KOM PÅ FERIE MED KRIMIFORFATTERE. Med ud i det danske sommerland, hvor der er garanteret sol, sommer og ... MORD. Kom med i sommerhus og i Sommerland Sjælland. Til koncert på Gæstgiveren på Bornholm. På Stranden. Ind til hovedstaden og rundt i resten af Danmark. Alle stederne gemmer på en makaber hemmelighed, der venter på at blive opklaret. MORD PÅ DIN FERIE er tredje bog i en serie, hvor krimiforfattere skriver med afsæt i et på forhånd planlagt benspænd. Den her gang at novellen skulle foregå på et feriested i Danmark. KRIMIFORTÆLLINGER AF: Einar & Berg, Lotte Petri, Lone Theils, Kim Juul, Eva Maria Fredensborg og Arne Woythal.
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Byens Forlag
Udgivet: 2018-02-08
ISBN: 9788793628083
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her