Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Pigen på flyet - Michel Bussi

Pigen på flyet

Pigen på flyet

3.8333333333333335 54 5 Forfatter: Michel Bussi Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Findes som lydbog.
Da et fly i december 1980 styrter ned nær den fransk-schweiziske grænse overlever kun én af de 169 passagerer - en tre måneder gammel pige, der bliver slynget ud af kabinen. Men der var to spædbørn ombord - Lyse-Rose fra den magtfulde Carvillefamilie og Emilie fra den fattige Vitralfamilie. Efter lange, men frugtesløse undersøgelser tilkender en domstol til sidst Vitralfamilien barnet på grundlag af ganske få indicier. I frustration ansætter Carvillefamilien privatdetektiven Crédule Grand-Duc, men 18 år senere er det stadig ikke lykkedes ham at komme til bunds i mysteriet om pigens sande identitet. Netop som han er ved at give op, spiller skæbnen ham et uventet kort på hånden, som sætter alt i et helt nyt lys. Men det skal vise sig, at han ikke er den eneste, der stadig interesserer sig for sagen ... "Pigen på flyet" har tidligere været udgivet som lydbog - denne version er en ny og forbedret indspilning indlæst af Henrik Hartvig Jørgensen.
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Oversætter: Anders Juel Michelsen

Mere info om lydbogen:

Forlag: People's Press
Udgivet: 2018-02-06
Længde: 13T 15M
ISBN: 9788772001852
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her