Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Komplottet i Cleveland - Don Pendleton

Komplottet i Cleveland

Komplottet i Cleveland

0.0 0 5 Forfatter: Don Pendleton
Findes som e-bog.
Mack Bolans kommandoangreb på New York havde knust mafiaens hovedkvarter. Organisationen var tilsyneladende lammet. Men ærgerrige torpedoer i andre byer så nu deres livs chance. I Cleveland var noget stort og gådefuldt under opsejling. En dejlig pige var involveret i de hæsblæsende hændelser - hvem var hun, hvad var hun, ven eller fjende? Igen stod Hævneren midt i en ny og livsfarlig kamp ... Don Pendleton (1927-1995) var en amerikansk forfatter til både skøn- og faglitteratur. Igennem sin lange forfatterkarriere udgav Pendleton mere end 125 bøger, som er blevet oversat til mere end 25 sprog og udgivet i næsten 200 millioner eksemplarer. Han skrev både actionbøger, krimier, noveller, manuskripter og essays, men blev mest kendt for sin serie om "Hævneren" Mack Bolan, som første gang blev udgivet i 1969. "Hævneren" er en action-adventure serie om den egenrådige Mack Bolan, der som en enmandshær må bruge alle sine evner i den evindelige kamp imod kriminaliteten og forbryderne.
Sprog: Dansk Kategori: Thriller Oversætter: Hans Hansen

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2018-02-26
ISBN: 9788711772546
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her