Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay

Hjernen

0.0 0 5 Forfatter: Hank Janson
Findes som e-bog.
Det var århundredets måske største forbrydelse - og det kløede i Hank Jansons fingre efter at få fat i Hjernen, manden bag de store pengekup. Lefty Lennox, en noget tvivlsom klubvært i Soho, og Tawny Mackoy, en meget rødhåret og meget varmblodig kvinde, gav Hank Janson de afgørende tips. Og så endte det hele med en forrygende eksplosion i Red John Cove i Cornwall - stedet med de mange skudsikre gemmesteder og ældgamle smuglertraditioner ... Hank Janson er pseudonym for den engelske forfatter Stephen Daniel Frances, der gav hovedpersonen i sin populære serie af hårdtslående thrillere samme navn. Den første roman om Hank Jansons eventyr i England og USA's kriminelle underverden udkom i 1946, og bøgernes storhedstid fortsatte op igennem 1950'erne, hvor de blev oversat til adskillige sprog og solgt i millioner af eksemplarer. Hank Janson er en hårdkogt reporter, der ikke er bleg for at dykke ned i storbyens dystre underverden, hvor nådesløse gangstere, kæphøje håndlangere og hurtige damer lever efter gadens love - og ofte lader livet for dem.
Sprog: Dansk Kategori: Thriller Oversætter: Peter Galten

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2018-02-26
ISBN: 9788711687727
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her