Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Fælden - Lilja Sigurdardottir

Fælden

Fælden

3.596774193548387 124 5 Forfatter: Lilja Sigurdardottir Oplæser: Pusle Helmuth
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Vinter. Vulkansk aske dækker stadig Island efter det seneste vulkanudbrud. Også den anonyme etageejendom i Reykjavik, hvor Sonja bor med sin søn efter et liv på første klasse. Nu sidder hun i problemer til halsen. For at overleve økonomisk og kunne sørge for sin søn har hun taget imod hjælp fra nogen, hun aldrig skulle have involveret sig med. Tilbagebetalingen er utraditionel og risikofyldt: Hun skal smugle narkotika ind i landet. I lufthavnen arbejder toldbetjenten Bragi. Han er så godt som gået på pension, kender alle smuglertrick efter et langt arbejdsliv og får mistanke til Sonja. Det gør ikke situationen mindre kompliceret, at Sonja er forelsket i Agla, der bliver retsforfulgt i kølvandet på den islandske finanskrise. Med forbryderne på nakken og Bragi i hælene skal Sonja forsøge at finde sin egen vej ud.
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Oversætter: Nanna Kalkar

Mere info om lydbogen:

Forlag: People'sPress/People'sPress
Udgivet: 2018-02-23
Længde: 7T 49M
ISBN: 9788772002866

Mere info om e-bogen:

Forlag: People’s Press
Udgivet: 2018-03-02
ISBN: 9788772002989
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her