Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
De sidste - Steen Langstrup

De sidste

De sidste

5.0 1 5 Forfatter: Steen Langstrup Oplæser: Steen Langstrup
Findes som lydbog.
Indeholder tre noveller fra Steen Langstrups novellesamling '9 før døden'. Novellerne er: 'DE SIDSTE' - En familie flytter ind i et idyllisk hus i udkanten af skoven nær Gillsby. Der er hjorte i baghaven, fuglesang og rare naboer. Og Jokum. 'BLOD' - En bande unge hærger byen en aften i en rus af vold og ødelæggelse. Men de er ikke de eneste, der drives af blodtørst i byens mørke gader. 'NÅR DET REGNER...' - Et hold betjente bevogter et vidne en sen aften. Døden venter ude i regnen. Tættere på end de tror. De seks andre noveller i '9 før døden' er tidligere udgivet i lydbøgerne 'Alene og et let offer' og 'Huset' på forlaget Boglyd. Med denne lydbog findes alle ni noveller nu som lydbog.
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: 2Feet Entertainment
Udgivet: 2018-03-09
Længde: 1T 58M
ISBN: 9788779943094
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her