Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Kom aldrig mere tilbage - Hans Koppel

Kom aldrig mere tilbage

Kom aldrig mere tilbage

3.8442622950819674 122 5 Forfatter: Hans Koppel Oplæser: Jesper Borup
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
En kvinde forsvinder sporløst på vej hjem fra arbejde. Nervepirrende krimi om ondskaben, som hele tiden lurer. - Litteratursiden En kvinde holdes fanget kun et stenkast fra sit hjem, og hun ved godt hvorfor: Hendes fortid har indhentet hende! Mike Zetterberg og hans kone Ylva bor med deres datter Sanna i et helt almindeligt parcelhuskvarter i Helsingborg. En fredag aften kommer Ylva ikke hjem efter arbejde som ventet. Mike formoder først, at konen har taget en fyraftensdrink med en kollega, men da Ylva stadig ikke er dukket op næste morgen, bliver Mike både urolig og irriteret. Det meste af dagen går, uden at Mike hører en lyd fra sin kone og før, han begynder at indse, at der må være sket noget med hende. Da han endelig hen imod aften anmelder Ylvas forsvinden til politiet, bliver han mødt med mistanke. Har ægtemanden en finger med i spillet? Er hans desperation over konen blot et skue- spiltalent, han bedriver for at snøre politiet? Hvad kun få ved er, at Ylva stadig er i live og befinder sig et stenkast fra sit eget hjem. Hvem hendes bortfører er, hvorfor hun bliver holdt fanget, og hvad hendes eneste udvej er, går først langsomt op for hende. Hans Koppel portrætterer med skarp pen et klaustrofobisk mareridt, hvor ondskaben hersker - også den, der ligger begravet i erindringen og alligevel aldrig passerer ustraffet. LEKTØRUDTALELSE Velskrevet og intenst dramatisk psykologisk thriller. De, der blev underholdt af plottet i fx Kvinden i buret, vil føle sig hjemme i denne svenske psykologiske thriller. Vil blive anbefalet mund-til-øre og begynd bare dominoeffekten selv. Foruden at minde om Adler-Olsens plot, så kommer jeg til at tænke på bøgerne om Kampusch, og den holder intensiteten som bl.a. bøger af Slaughter. Velskrevet, intens og ikke for lang historie om hævn og de dramatiske begivenheder omkring en tilfangetaget kvinde og baggrunden for hendes og familiens helt umulige situation samt om følgerne for dem alle. - Lektør: Per Drustrup Larsen
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Oversætter: Kamilla Jørgensen

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2014-01-17
Længde: 6T 23M
ISBN: 9788711348383

Mere info om e-bogen:

Forlag: People's Press
Udgivet: 2017-01-30
ISBN: 9788771372311
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her