Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Et spørgsmål om penge - Anna Grue

Et spørgsmål om penge

Et spørgsmål om penge

4.177570093457944 321 5 Forfatter: Anna Grue Oplæser: Paul Becker
Findes som lydbog.
"Den Skaldede Detektiv vender tilbage i seriens femte bind, Et spørgsmål om penge, hvor en hovedrig playboy findes knivdræbt i sit entreprenørfirma, der er ved at blive renoveret. Det viser sig hurtigt, at morderen skal findes i den snævre kreds, der har nøgle til byggepladsen. Flere af dem - fra firmaets direktør og mellemlederne til de håndværkere, der står for arbejdet - har haft særdeles gode grunde til at slå Peter Münster-Smith ihjel. Efterforskningen giver såvel Christianssund Politi som privatdetektiven Dan Sommerdahl indblik i en verden fyldt med kokain, dyre ure og masser af smukke kvinder. Skal motivet findes blandt den dødes damebekendtskaber, eller er det hele i virkeligheden ... et spørgsmål om penge?"
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Serie: Serien om Dan Sommerdahl, den skaldede detektiv: 5 Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: JP/Politikens Forlag
Udgivet: 2013-03-15
Længde: 11T 54M
ISBN: 9788740009804
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her