Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Min mund er lukket - Eva Maria Fredensborg

Min mund er lukket

Min mund er lukket

0.0 0 5 Forfatter: Eva Maria Fredensborg
Findes som e-bog.
"Min mund er lukket" er den uafhængige opfølger til Eva Maria Fredensborgs krimi "Én gang morder". En kvindelig oversætter er død under mystiske omstændigheder. Politiet mener at der er tale om selvmord, men den sociologistuderende Asta Qvist mener at de har overset nogle vigtige detaljer. Den besynderlige post-it seddel på køleskabet, det besynderlige tidspunkt naboen kom på besøg på og et armbånd, der slet ikke passer til kittelkjolen og de afklippede gummistøvler. I "Min mund er lukket" bliver psykiateren Robert Strand heldigvis koblet på sagen og det viser sig snart, at Asta har tvivlet på politiets slutninger med god grund.
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: JP/Politikens Forlag
Udgivet: 2017-12-04
ISBN: 9788740019551
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her