Prøvelyt
Liv for liv - Elsebeth Egholm,Anna Grue,Jussi Adler-Olsen,Christian Mørk,Jens Henrik Jensen,Jeanette Øbro,Ole Tornbjerg

Liv for liv

Liv for liv

3.763779527559055 127 5 Forfatter: Elsebeth Egholm,Anna Grue,Jussi Adler-Olsen,Christian Mørk,Jens Henrik Jensen,Jeanette Øbro,Ole Tornbjerg Oplæser: Lars Junker Thiesgaard
Findes som lydbog.
Syv af Danmarks mest populære og bedst sælgende krimi- og spændingsforfattere har skrevet nervepirrende historier til samlingen Liv for liv. Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet seks meget forskellige spændingshistorier om blandt andet terror i en lufthavn, koldblodig hævn og kidnapning. Nogle af forfatterne har valgt at følge op på de allerede eksisterende persongallerier fra deres spændingsserier, mens andre har besluttet sig for at skrive helt nyt. Fælles for historierne er naturligvis, at de har et spændingsplot. Det, der i øvrigt gør samlingen unik, er, at såvel forfattere som forhandlere og forlag har valgt at donere en del overskuddet fra salget af bogen til Dansk Flygtningehjælp.
Sprog: Dansk Kategori: Noveller Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: JP/Politikens Forlag
Udgivet: 2013-03-15
Længde: 7T 15M
ISBN: 9788740009811
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her