Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Rejsen til Paris - Julia Justiss

Rejsen til Paris

Rejsen til Paris

4.4 5 5 Forfatter: Julia Justiss
Findes som e-bog.
Rejsen til Paris William Ransleigh, der er uægte nevø af jarlen af Swynford, er en høj mand med en aristokratisk, storladen fremtræden - og snarrådig og udspekuleret som en gadedreng. Hans fætter Max er uretmæssigt blevet sat i forbindelse med et attentat mod lord Wellington under Wienerkongressen i 1815, og et forsøg på at rense Max navn bringer Will tværs over kontinentet og ind i en verden af internationale intriger - og i armene på Elodie Lefevre, der har lokket hans fætter i en fælde. Er Elodie en forførerske, en spion eller en ung dame i nød? Will bliver indfanget af hendes sensuelle tiltrækningskraft, men må holde hovedet koldt og forsøge at afdække den mystiske franske madames sande natur.
Sprog: Dansk Kategori: Harlequin Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Harlequin
Udgivet: 2014-03-01
ISBN: 9789150784275
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her