Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Elskede Heidi - Søren Hammer,Lotte Hammer

Elskede Heidi

Elskede Heidi

4.383877159309021 1042 5 Forfatter: Søren Hammer,Lotte Hammer Oplæser: Karsten Pharao
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
En kold februardag kidnappes en pige fra en københavnsk udflytterbørnehave. Pigens bedstefar er vicerigspolitichef, og Konrad Simomsen påtager sig modvilligt sagen. Kidnapninger er ikke hans ansvarsområde, og desuden bryder han sig ikke om sager, hvor børn er involveret. To dage senere findes pigen død i en beboelsesejendom i Bellahøj. Kort herefter bliver en teenagepige,hvis far er politibetjent, kidnappet på vej hjem fra håndbold. Et foruroligende mønster tegner sig: Nogen har til hensigt at skade politiets ansatte ved målrettet at ramme deres familier. Frygten breder sig blandt Konrad Simonsens medarbejdere i Drabsafdelingen. Ikke alene er de på bar bund i de to sager, men gerningsmandens næste træk kan også ramme dem selv. Elskede Heidi er 6. bog i Lotte og Søren Hammers krimiserie om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen fra Drabsafdelingen i København. Indlæst af Karsten Pharao 2015.
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Serie: Konrad Simonsen: 6 Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Gyldendal Lyd
Udgivet: 2015-03-06
Længde: 11T 33M
ISBN: 9788702172034

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2015-03-06
ISBN: 9788702170504
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her