Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Familien Bruchfontaine - Keld Conradsen

Familien Bruchfontaine

Familien Bruchfontaine

4.0 20 5 Forfatter: Keld Conradsen Oplæser: Peter Bøttger
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Keld Conradsen er en dansk skønlitterær romanforfatter. I sin nye bog, "Familien Bruchfontaine", følger vi Otto Bruchfontaine, som i sommeren 1920 kommer til Egernsund med sin familie. Egernsund er en lille by i Sønderjylland og markant anderledes end Afrika, hvor de kommer fra. I "Familien Bruchfontaine" har Otto sammen med sin kone, Dagmar, besluttet sig for at grundlægge Bruchfontaine, som i de kommende årtier bevæger sig op i rækkerne i Danmark. Valdemar bliver repræsentant for den tredje generation, men er ikke, som de andre var flest. Han er helt sin egen og vælger ikke altid at følge den sti, som forrige generationer har gjort klar til ham.
Sprog: Dansk Kategori: Historie Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Forlaget Modtryk
Udgivet: 2014-09-05
Længde: 10T 33M
ISBN: 9788771462302

Mere info om e-bogen:

Forlag: Forlaget Modtryk
Udgivet: 2014-09-05
ISBN: 9788771462142
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her