Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Revolution - Jakob Ejersbo

Revolution

Revolution

4.018050541516246 277 5 Forfatter: Jakob Ejersbo Oplæser: Signe Egholm Olsen
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
"'Revolution. Fortællinger' udgør anden del af Jakob Ejersbos store Afrikaepos, der begynder med romanen 'Eksil'. I 'Revolution' møder vi livsstykket Sofie, der er halvt dansker, halvt grønlænder, og som på forunderlig, fantastisk og munter vis og efter mange, mange afstikkere havner i Afrika, hvor hun for første gang føler sig hjemme. Vi møder unge indiske piger, der forsøger at slippe ud af deres familiers jerngreb, og vi møder Samantha, hovedpersonen i 'Eksil'. Vi er nede i tanzanit-minerne, hvor både voksne og børn arbejder under gruopvækkende forhold, og hvor menneskeliv regnes for intet. Vi er i USA, hvortil en af de sorte piger fra Moshi er rejst for at få den chance, hun på grund af sin hudfarve aldrig kunne få i Afrika, og vi er i Helsinki, hvor vi møder Jarno, der har fået job som nattevagt. "
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Serie: Afrika-trilogien: 2 Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Gyldendal Lyd
Udgivet: 2009-09-10
Længde: 12T 42M
ISBN: 9788702084610

Mere info om e-bogen:

Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2010-04-12
ISBN: 9788702096231
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her