Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Anna og det franske kys - Stephanie Perkins

Anna og det franske kys

Anna og det franske kys

4.176470588235294 187 5 Forfatter: Stephanie Perkins Oplæser: Sara Hamdrup
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
"Supersjov og klog og en af de mest oprigtige romantiske historier jeg nogensinde har læst." - John Green, forfatter til bestsellerne EN FLÆNGE I HIMLEN og GÅDEN OM ALASKA Anna er glad og tilfreds i Atlanta, hvor hun ser frem til at starte på sit sidste år på high school. Hun har en trofast bedste veninde, et godt fritidsjob og et crush på en fyr, der netop er begyndt at vise interesse for hende. Anna bliver derfor ikke begejstret, da hendes far beslutter sig for at sende hende på kostskole i Paris. Selv om Anna ikke kan fransk, møder hun hurtigt en ny gruppe venner, og ikke mindst den søde og charmerende Étienne St. Clair. Desværre er han allerede taget - og det er Anna vel egentlig også? Men i lysets by kan alting ske. ANNA OG DET FRANSKE KYS er fyldt med vidunderlig humor og atmosfære, smukke venskaber og karakterer fulde af personlighed. "Jeg elskede virkelig bogen, og jeg glæder mig meget til at læse mere af Perkins. Det virker i hvert fald som om, hun kan finde ud af at skrive rigtig gode kærlighedshistorier, som man ikke kan lade være med at leve sig ind i." - boghjoernet.dk
Sprog: Dansk Kategori: Ungdomsbøger Oversætter: Laura Konradi Brodersen

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2015-05-01
Længde: 9T 31M
ISBN: 9788711440001

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2015-04-10
ISBN: 9788711455050
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her