Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Sæt en vagtpost ud - Harper Lee

Sæt en vagtpost ud

Sæt en vagtpost ud

3.962962962962963 108 5 Forfatter: Harper Lee Oplæser: Paul Becker
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Femoghalvtreds år efter at Harper Lees eneste roman og udødelige klassiker "Dræb ikke en sangfugl" udkom, kommer der nu endelig en toer. "Sæt en vagtpost ud" foregår i midten af 1950'erne og 20 år efter "Dræb ikke en sangfugl". Den nu 26 år gamle Scout (Jean Louise Finch) er vendt hjem fra New York, for at besøge faren Atticus i den lille by Maycomb, Alabama, hvor hun voksede op. I en tid hvor racediskriminationen raser i USA, er Jean Louise tvunget til at kæmpe med politiske såvel som personlige problemer, idet hun forsøger at forstå sin fars holdning til samfundet og sine egne følelser omkring det sted, hun er født og opvokset. "Dræb ikke en sangfugl" er solgt i over 40 millioner eksemplarer. Blev i 1961 tildelt Pulitzerprisen og er siden blevet en klassiker i amerikansk litteratur. ANMELDERNE SKREV "Fem stjerner til en bemærkelsesværdig, men også meget velskrevet roman, der smukt føjer sig ind i traditionen for sydstatslitteratur." - 5 stjerner, Jyllands-Posten "Harper Lee skrev litteraturhistorie med »Dræb ikke en sangfugl«, men forsvandt så fra bøgernes og mediernes verden. Nu, 55 år senere, er hun sensationelt tilbage med »Sæt en vagtpost ud«, der vil chokere hendes fans." - 4 stjerner, Berlingske "Harper Lees Sæt en vagtpost ud er en overrumplende gave som tilføjelse til Dræb ikke en sangfugl." - Kristeligt Dagblad
Sprog: Dansk Kategori: Romaner Oversætter: Karen Fastrup

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2015-07-21
Længde: 6T 36M
ISBN: 9788711474761

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2015-07-14
ISBN: 9788711465264
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her