Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Plastikkirurgen - Leone Milton

Plastikkirurgen

Plastikkirurgen

3.375 8 5 Forfatter: Leone Milton Oplæser: Pernille Bévort
Findes som lydbog.
Den 5. maj 2007 bliver en kendt mand hentet af politiet fra sin luksuriøse penthouselejlighed i Malmøs Västra hamnen. Han mistænkes for at have voldtage en 23-årig kvinde. En ufattelig historie udfolder sig – en om narcissisme, vanvid, undertrykkelsesmetoder og tavse vidner. Dette er historien om plastikkirurgen Carl-Åke Troilius. Leone Milton, forfatter og journalist, kortlægger i denne reportagebog sagen om Carl-Åke Troilius, i pressen kendt som 'Plastikkirurgen' og 'Trolden'. En redegørelse og historie om en af Sveriges mest opsigtsvækkende retssager, hvor sandheden overgår virkeligheden på den værst tænkelige måde.
Sprog: Dansk Kategori: Fakta Oversætter: Anette Nygaard

Mere info om lydbogen:

Forlag: Word Audio Publishing International AB
Udgivet: 2018-05-24
Længde: 4T 1M
ISBN: 9789178290017
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her