Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Engle & dæmoner - Dan Brown

Engle & dæmoner

Engle & dæmoner

4.679245283018868 53 5 Forfatter: Dan Brown Oplæser: Peter Bøttger
Findes som lydbog.
Dan Browns stedyseller Engle & dæmoner - nu også som digital lydbog Om ”Engle & dæmoner” Da Harvard-professoren og symbolforsker Robert Langdon, også bedre kendt fra filmen med Tom Hanks i hovedrollen, tilkaldes for at se nærmere på et mystisk symbol brændt på brystkassen af en myrdet fysiker finder han beviser på det utænkelige: et gammelt broderskab, kendt som Illuminati, er dukket op til jordens overflade igen, og de ønsker hævn over deres værste fjende - den katolske kirke. Langdon hvirvles ind i en intens og farefuld jagt på en nådesløs morder - en jagt som fører ham gennem Vatikanet og Rom, hvor han kommer på sporet af en række ældgamle, hemmelighedsfulde tegn, der fører ham til broderskabets inderste kerne. som vil bruge alle midler - selv spektakulære mord - for at nå deres dæmoniske mål. * En Dan Brown-pageturner af format! * Intelligent underholdning når det er bedst. * Et super plot og forrygende fart over feltet - People Magazine Engle & dæmoner er fremragende indlæst som lydbog af Peter Bøttger
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lytteratur
Udgivet: 2017-05-31
Længde: 21T 35M
ISBN: 9788771896565
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her