Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Larsen - Peder Bundgaard

Larsen

Larsen

3.547169811320755 53 5 Forfatter: Peder Bundgaard Oplæser: Dan Schlosser
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
KIM LARSEN er ikke blot sin generations måske største sangskriver, men også en af vor tids største danske kulturpersonligheder. I LARSEN fortæller Peder Bundgaard underholdende og humoristisk historien om Larsen, hans sange og hans tid. Vi følger sangeren og sangskriveren på den musikalske odyssé fra barndommen og den tidlige ungdom i 50'erne og 60'erne over gennembrudsårene med Gasolin' i 70'erne og frem til solokarrieren, der i disse år når nye højder med bl.a. albummet MINE DAMER OG HERRER. I den fremragende fortalte biografi Larsen fortæller vennen fra Gasolin'-dagene Peder Bundgaard historien om hele nationens Larsen ... Bundgaard [kommer] for alvor ind under huden på myten og kunstneren Kim Larsen og sætter ham i forhold til hans tid. En suveræn, loyal men ikke ukritisk analyse ... den bedste samlede Larsen-historie vi får. - JAN ERIKSEN, B.T. Med sin aldrig svigtende sans for at sætte tingene i deres rette perspektiv får Bundgaard tegnet et billede af et meget sammensat, kompliceret, men i bund og grund også meget sympatisk menneske. - UFFE CHRISTENSEN, JYLLANDS-POSTEN Det er med holdt vejr, man stryger gennem siderne og mærker alle vibrationerne stige til overfladen igen - som sange fra glemmebogen. Det gør allermest godt, men svier en smule indimellem. Ingen vil næppe gå uberørt fra erindringsbordet. - RUD KOFOED, EKSTRA BLADET
Sprog: Dansk Kategori: Biografier Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2012-02-23
Længde: 6T 37M
ISBN: 9788711394144

Mere info om e-bogen:

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivet: 2016-05-17
ISBN: 9788711579794
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her