Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Når jorden skælver / Dr. Askepots midnatseventyr - Kate Hardy,Emily Forbes

Når jorden skælver / Dr. Askepots midnatseventyr

Når jorden skælver / Dr. Askepots midnatseventyr

4.833333333333333 6 5 Forfatter: Kate Hardy,Emily Forbes
Findes som e-bog.
Når jorden skælver Lægen Henry Cavanaugh har specialiseret sig i katastrofeberedskab, og det er i den egenskab, han efter tre år vender tilbage til Christchurchs børnehospital. Han har dybe ar på sjælen efter selv at have mistet sine kære under en naturkatastrofe, og kort tid efter hans tilbagevenden rammes byen, af et frygteligt jordskælv. På børnehospitalets skadestue arbejder Henry sammen med Maia, som han tidligere har haft et forhold til. Men frygten for at miste igen fik ham til at forlade hende. Nu skal de to arbejde sammen om at redde ofrene efter jordskælvet. Derimod bliver det vanskeligere at redde deres forhold, for Maia har i mellemtiden forlovet sig med Todd. Er det hele mon endegyldigt for sent? Dr. Askepots midnatseventyr Takket være sin gode fe og gudmor forvandles dr. Jane Cooper til en glamourkvinde, og finder sig selv en enkelt nat sammen med en mystisk prins Charming! Da hun senere finder ud af, at han er hendes nye kollega, giver Janes hjerte et hop ved tanken om flere magiske nætter i den aristokratiske dr. Ed Somers arme! Hun kan ikke modstå fristelsen, men alle fornuftige piger ved jo, at eventyr slutter på et tidspunkt.
Sprog: Dansk Kategori: Harlequin Oversætter:

Mere info om e-bogen:

Forlag: Harlequin
Udgivet: 2017-01-02
ISBN: 9789150788303
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her