Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Der er noget som ikke stemmer - Martina Haag

Der er noget som ikke stemmer

3.5074626865671643 67 5 Forfatter: Martina Haag Oplæser: Susanne Storm
Findes som lydbog.
Petra og Anders er gået fra hinanden og denne sommer tilbringer Anders og deres to børn ferien sammen med Klara. Anders er sammen med Klara nu, og sådan har det været i forfærdelig lang tid - uden at Petra vidste det. Petra tager alene til en simpel vandrehytte i de svenske fjelde, som hun skal passe. Hun vil forsøge at skrive noget om noget. Prøve at rekonstruere hvad der skete. Men i stedet for at komme videre dykker hun dybere og dybere ned i Anders rødternede skjorte for at finde trøst. Gæster kommer og går i den lille vandrehytte. Den bundløse sø kalder på hende. Martina Haags usædvanlige skilsmisseroman skildrer både fortvivlelsen og vreden ved at miste den, man elsker, men også de små lyspunkter og hverdagens humoristiske øjeblikke. Selv når man tror, det hele ser allermest sort ud, kommer man op til overfladen igen. Haag formår – inspireret af sin egen skilsmisse – at beskrive en kvindes oplevelse af det for mange værst tænkelige scenarie: Bedraget og ægteskabets kollaps.
Sprog: Dansk Kategori: Erotik

Mere info om lydbogen:

Forlag: Storyside
Udgivet: 2017-02-14
Længde: 4T 1M
ISBN: 9789177358930
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her