Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Prøvelyt
Det der er værre - Lars Kjædegaard

Det der er værre

4.171383647798742 636 5 Forfatter: Lars Kjædegaard Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Findes som lydbog.
I "Det der er værre" får drabsefterforskeren Thor Belling et alvorligt problem, da en døende kvinde pludseligt tilstår et mord, som Belling ti år tidligere fik dømt en anden for. Den uskyldigt dømte har næsten afsonet sin fulde straf, da kvinden træder frem. Hvad i alverden fik ham til at tilstå drabet? Thors samvittighed nager ham, hvilket får ham til at kontakte den dømte mand, inden han løslades. Besøget giver ham ikke alle svar, og da skæbnen kort efter indhenter den uskyldige mand, begynder en ny sag for Hvid og Belling. "Det der er værre" er niende selvstændige bog i den spændende krimiserie om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling.
Sprog: Dansk Kategori: Krimier Serie: Hvid & Belling: 9

Mere info om lydbogen:

Forlag: Rosinante & Co
Udgivet: 2017-03-02
Længde: 7T 42M
ISBN: 9788763848022
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her