Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Okay
Alt må vige for natten - Delphine de Vigan

Alt må vige for natten

Alt må vige for natten

0.0 0 5 Forfatter: Delphine de Vigan
Findes som e-bog.
Den franske bestseller Alt må vige for natten er Delphine de Vigans romanportræt af sin mor, en ung hustru og uorto- doks småbarnsmor, der kæmper med et manisk sind og et stigende alkoholmisbrug. Den gribende fortælling om moren er samtidig Delphine de Vigans mesterlige afdækning og bearbejdning, på godt og ondt, af en epoke, som ethvert barn af halvfjerdserne vil kunne genkende. Delphine afsøger sin families historie med et sjældent blik for de labyrinter, vi alle bevæger os i - hvor de lyseste øjeblikke ligger side om side med de mørkeste hemmeligheder. Alt må vige for natten blev tildelt Prix du Roman Fnac og Prix Renaudot des Lycéens og var desuden nomineret til Prix Goncourt. Romanen er solgt til udgivelse i 21 lande, og i Frankrig har den solgt over 500.000 eksemplarer. OM FORFATTEREN Delphine de Vigan (f. 1966) er en af fransk litteraturs nye store stjerner - hun er oversat til 21 sprog og har ligget på bestsellerlisten i Frankrig i mere end et år med 500.000 solgte eksemplarer af Alt må vige for nat- ten. Tidligere er hendes roman No og mig (også nomineret til Goncourt-prisen) udkommet på dansk. OM BOGEN Elegant og hudløs biografi ... Det er, som om franskmændene kan æstetisere, psykologisere, intellektualisere og mytologisere biografisk stof med særlig smag og en blanding af selvoptaget vovemod og musikalsk mådehold. - Politiken, 5 hjerter Alt må vige for natten er et sublimt romanportræt af en skrøbelig kvinde skrevet af en datter, der prøver at finde årsagerne til sin mors smerte. ... Samtidig er forfatterens overvejelser om det at skrive om sin egen familie tankevækkende og utroligt interessante. Denne bog er en af årets bedste!! - Litteratursiden ... en både usentimental og medinddragende skæbnefortælling. - Bibliotekernes lektørudtalelse
Sprog: Dansk Kategori: Biografier Oversætter: Elin Lassen

Mere info om e-bogen:

Forlag: People's Press
Udgivet: 2013-05-20
ISBN: 9788771375282
Kommentarer

Ha' altid en god bog i gang - lyt og læs når du vil

Lyt og læs så mange bøger, du vil! Lyt offline, ha' flere bøger i gang samtidigt, vælg godnathistorier til børnene og find din næste yndlingsbog. Med Storytel har du altid dit bibliotek i lommen!
Opret din konto her